CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 11 February 2015

Officially missing you


Aku tau skang ni bukanlah masa yang sesuai untuk aku tulis blog coz skang ni time kerja.
So i was suppose to do my work. But i can't. I'm totally deppressed coz suddently i started missing someone..

Rindunya dekat kakngah..

Rindu sangat dekat kakngah..
Pejam celik pejam celik, dah nak 4 tahun dah kau tinggalkan semua orang kat sini..
Kejap je rasanye.. Serious tak perasan dah lama gitu..
Semenjak kau pegi, banyak benda berubah.
Good thing, bad thing.. All..
Banyak hikmah, tp tipulah kalau aku nak cakap aku okay dah..
Serious tak boleh move on wei..
Aku still ingat suara kau macam mana..
aku still baca blog kau..
Aku still ingat kita berbual memalam cite pasal boyfriend kau..
Aku still ingat kau suka bagi dengar lagu lagu yang kau suka.. last last aku pun suka lagu tu..
Aku still ingat lagi suara time kau nyanyi.. rindu wei..
Aku still ingat kita berjimba jimba shopping..
Aku still ingat kau suka tulis blog even takde benda nak cite, kau still update blog.. Cite meraban. Most cite kau kat blog tu pun banyak pasal aku, mention nama aku, gambar aku dekat blog tu pun banyak muka aku..
Aku still ingat kau suka mintak tolong dekat aku and adik adik dalam farm ville.
Aku still ingat apa kau buat time kau still hidup..
Aku still ingat once aku pegi tempat yang kita pernah pegi..
Everything kakngah, macam baru semalam je kau pegi..
Banyak benda aku lupa, tapi aku takley lupa pasal kau..
sbb kau rapat sangat dengan aku..


Dulu aku selalu pegi kubur kau, tapi sekarang, macam dah takde masa dah nak pegi sana..
Aku mintak maaf.. Aku memang nak pegi kubur kau.. InsyaAllah really soon..

0 dedaun pudina: