CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, 24 November 2014

Pospone

Aku rasa ni masuk kali yang ke-5 kes tunda.
Again and again
Aku nak settle kan benda ni secepat mungkin
Aku dah penat tunggu
Ya Allah... kenapa tangguhkan lagi..
Kira macam tiap tiap bulan dapat surat dari lawyer
Mintak cuti dari boss pun banyak kali dah pasal benda alah ni
Semua orang pun dah tak heran sangat tangguh tangguh ni
But me? Separuh mati fikir tau tak!
Dah nak sampai time, tiba tiba pospone.
Semua benda aku fikir tros blow je
Am i not ready yet?
I guess so
Cukup lah.
Aku dah taknak tunggu untuk ngadap benda ni lagi.
Nak tangguh-tangguh lagi, tangguh la.
I totally heartless with all this shit.
So why do i still crying?
Urghh...kbai

0 dedaun pudina: