CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 31 August 2014

Update

Wahhh... Assalammualaikum..
Dah lama nye tak update blog ni!
Taktau nak story apa..
Sorry blog.. Bukan lupa kau..
It just that i was too busy.
Okay i lied.
Takde internet lah. Kalau ada pun, tak sesuai dengan time.
Sebab tengah kerja.
Time ada kat rumah, ade aje benda nak buat.
So sorry..

Okay enough.. Tukar topik.

1. How's life?
Ermm.. Macam biasalah.. 
Takde yang interesting.
Semuanya kelam..
Well today is a national day for Malaysia.
So Happy Independence Day Malaysia.
2014 tahun yang sedih untuk Malaysia after macam macam berlaku kat sini.
But today kenalah happykan diri sikit ye dakk??

2. How's work?
Okay aritu aku ada mintak boss for increase my salary.
Nasib baik dia okay je..
Alhamdulillah.. Taktau brape yg naik, but still, naik..
Taknak cakap banyak. Okay je.. So okay, Yeah...

3. How's Family?
Family.. takde ape sangat..
Oh ya... Emy (my brother) dah dapat anak!
And yeah, aku jadi auntie~~
Yeay.... -_-
Bukan tak happy.. Biasa biasa je rasa~

\4. How's Eppy?
Dia sihat Alhamdulillah..
24/7 dengan dia je...
Okay tipu je..
Tapu most of my time, i spend it with him...
Macam belangkas.

So dah la erh... 
Nanti aku update lagi..
Nak layan cerita Oh my english sat.. 
Okay bye bye Assalammualaikum~

0 dedaun pudina: