CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 15 January 2014

Dear sister...

Kakngah, aku rindu kau.. Rindu sangat sangat.. Aku selalu terfikirkan kau.. Sihat ke kau kat sana.. Tapi apa boleh buat.. yang pergi tetap pergi.. Yes, aku meroyan. Aku tak boleh move on..

Aku rindu......


  • time kita gelak sakan sama sama.. 
  • time kita lepak kat CC main left for dead sama sama.. 
  • nak tengok kau ngadap laptop sampai pagi and tido sampai ke petang.. 
  • nak ngumpat pasal boyfriend, ex and kawan dengan kau..
  • nak dengar kau nyanyi.. Seriously aku suka dengar engkau nyanyi..
  • amik gambo tak kira dekat mana pun.. even dekat dalam toilet.. Rindu sangat..
  • dengar engkau gelak.. comel sangat kau gelak..
  • nak kau ajarkan aku math sebab aku sangat lemah math dulu. and kau yang buat aku suka math.
  • nak berjimba dengan kau.. rindu sangat..
  • nak buat video nyanyi sama sama dengan engkau..
  • Everything! Nak list kan pun, sampai esok tak habis.
Ya Allah, Give me more strength! 

Sumpah, aku tak kuat..

I need my sister... So so so badly.. 

Al fatihah,,

Moga moga dia baik baik diSana.. Ameen..

0 dedaun pudina: