CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 15 December 2013

Betul ke?



I've heard news about Mesir just now. Mesir dilanda salji? Dafuq? Serious ke? Betul ke? SubhanAllah.. Tiba tiba meremang bulu roma.. Tak bersemangat nak kerja.. Betul ke? I've goggled bout this thing, and aku sendiri keliru nak mempercayainya or not. Seriously tiba tiba gerun, kecut perut.. Takut sangat.. Ah.. Tak kisah lah tu semua..

Taubat. Itu yang kena buat. Before its too late.

"Apabila Kiamat bakal menjelma, Allah tidak akan menerima taubat hamba-Nya. Antara tanda Kiamat Kubra adalah apabila matahari terbit dari arah tempat terbenamnya ia, iaitu barat. Dan apabila matahari terbit dari barat, ketika itulah Kiamat menjelma dan ketika itu jugalah taubat hamba-Nya tidak diterima oleh Allah S.W.T."

Kita taktau bila tanda kecil kiamat ni berlaku. Macam sekarang ni, Mesir ada salji. Tiba tiba kan.. MasyaAllah.. Betul betul terkejut. People, please think about it. Wassalam.


Hadis Abu Hurairah : "Tidak akan berlaku kiamat sehinggakan tanah Arab menjadi subur dan dialiri dengan sungai-sungai. Bila dah salji nanti ice akan cair. Bila cair berlakunya sungai, dan sungai itulah tanda kiamat SUBHANALLAH..." 



0 dedaun pudina: