CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 22 December 2013

Aku taktau apa masalah aku senanye. Time aku tak online or tengah buat apa apa, idea nak tulis blog tu datang dengan jayanya tanpa dijemput. But once aku dah on lappy/computer untuk menaip, idea tu tiba tiba hilang dengan sendirinya. And i was like,


So sorry you guys, bukannya menyepi,  hari hari (hari kerja jelah.. hikhik) aku on blogger nih, tapi just baca post orang lah
Seeking for a new idea
Coz life aku sekarang ni takde benda yang hebat pun
Takde benda nak cerita
So hope paham paham jelah orang yang ketandusan idea ni :)
Papai!



0 dedaun pudina: