CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 17 November 2013

Zaman Jahiliah :)

Okay hoi hoi assalammualaikum semua..
Im back. Again. Sigh. Hehe

Disebabkan blog aku sekarang ni agak membosankan.
Bukak cerita pun balik balik tentang sang boyfriend yang entah dimana.
So i guess i should write a new entry bout myself :)

Cerita tentang aku zaman dulu dulu, zaman diambang kegelapan, zaman kegemilangan or whatsoever lah kan..
Tak peduli lah kan, aku punya suka lah nak story apa.
So okay.. Selamat membaca :)


  • Number 1: Ni masa aku kecik kecik lah, dulu cousin, auntie uncle aku panggil aku robot, patung and mainan habis bateri. Kenapa ye.. Aku ni jenis suka bermain. Time aku tengah leka bermain, tiba tiba sesiapa yang sergah or panggil nama aku, secara automatic nya aku akan jadi beku,tak bergerak sikit pun, kepala terus tunduk sambil mata tengok tengok siapa yang panggil tu. Dalam masa 2 or 3 minit kalau orang yang panggil tu tak cakap dengan aku, aku akan sambung main. Haha.. 

  • Seterusnya, aku ni dulu belum puas lagi lepak dalam perot mak aku.. So time aku lahir, disebabkan aku taknak kuar, doktor paksa aku keluar dengan menggunakan vacuum. Haha.. Kelakar kan? Tekdelah teruk camtu.. Actually aku lahir kena sedut dengan vacuum.. Sebab tu mak bapak aku cakap aku ni degil nak mampos. Haha.. 
  • Lastly, (But not last sangat lah, t kalau aku ingat, aku buat second or third version) Time aku kecik, mak aku tak suka anak anak dia berambut panjang sikit. Sebab rimas katanya, so zaman kebudak budakan aku, time aku suppose comel tahap gaban, aku berambut pendek macam lelaki. Pastu aku sangat lasak. :)
Okay thats it for today.. Ketandusan idea pulak pepagi ni.. Biasalah, monday blues.. Always come out like this.. Hehe.. So okay readers, have a nice monday.. Assalammualaikum :)

0 dedaun pudina: