CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, 1 November 2013

Wadefak?

Hello Assalammualaikum semua..
How are you? Me? Im great :)
Well entry kali ni aku nak bercerita pasal sorang anons yang tersangat sangat obsess dekat aku.
Tak bermaksud nak mengaibkan dia, tapi dia yang buatkan aku nak bukak story pasal dia..
Its a amazing story though.
Aku nak story dari awal hingga akhir pasal dia ni untuk y'all faham betul betul storynya.
So here we go.. Bismillah..

Since awal bulan 9, aku hidup dengan aman selesa.
SEHINGGALAH muncul seorang makhluk aneh inbox aku dekat facebook
Dia bukan dari friend list aku dekat facebook.
Nama dia Muhammad Salehuddin
He's a engineer. So what huh? LOL

Tak ada mutual friend langsung.
Mana muncul dari celah mana pun aku tak tahu.
Dia message aku cakap nak kenal lah ape lah..
Benda biasa lah kan?
Then aku tak reply sebab aku malas nak layan.
And he was like message aku setiap hari! 
3 kali sehari message.
Biasalah, Goodmorning, Goodnight, tanya dah balik kerja ke tu jelah.
Rimas isnt it? Annoying gila!
Mula mula tu boleh lah aku cakap in a polite way supaya jangan kacau sebab aku tak ingin nak berkawan dengan dia.
And at the same time, dia ada add aku.
Tapi aku tak approve lagi.
Aku ni jenis tunggu sebulan sekali untuk aku approve or deny semua orang.
Then time tu pulak aku terlupa si mamat ni, so aku TER-approve dia.
OMG. Malapetaka bermula...
Siapa yang kenal aku, diorang akan tau aku ni jenis suka update status sebab aku ni jenis tak berapa layan sangat twitter.
So apa yang aku update dekat facebook, si pengacau tu akan comment.
Comment tu satu, message pun satu..
Kan aku tak layan, so dia selalu cakap yang dia berdoa dekat Allah supaya lembutkan hati untuk terima dia sebagai kawan.
Annoying isnt it?
 Sampai satu tahap tu aku betul betul rimas dekat dia, then aku send ni.
He didnt reply my message instantly, so malam tu barulah dia reply..
He sent me this.
Do you understand what he's trying to say to me?
LOL. Just like a kindergarten's level. 
Dia cakap aku bajek bagus? Seriously? OMG!
He's mumbling too much!
With his broken english, i bet my youngest sister is better than him in essay.
Where is his shyness? This is so so so uncool!
Hey sallehuddin, just so you know, i love all my haters.
Bukan senang nak kumpul haters.
Haha.. Funny.
Aku reply ayat ayat camtu lah dekat dia, then dia reply...
I was like...
OMG. Memang broken english pun. So what?
Tak boleh terima?
Kalau iye pon nak cakap dalam bahasa rojak tu,proper lah sikit.
Ini tak.. Adoyai....
Aku cam tak percaya dia berani cakap macam tu dekat aku..
Seriously??? Urghh....
I didnt say that imma good enough, but i bet i much much more better than him.
Am i right? LOL
Belum or tak amik exam muet tu tak bermakna tak handal dalam english.
AND kau dah amik exam muet tu, tak bermaksud kau dah cukup terror dalam english.
Cakap pun semput semput, nak riak dengan aku pulak.
Tampo nak?
Pastu dia cakap aku gila? Seriously? Gila?
Aku reply dekat dia lebih kurang camtu lah dekat dia, pastu dia reply ni..
 
Kenapa dia cakap gitu?
What the fuck?
Kau rasa kau dah cukup hebat?
Hebat sebab degree holder?Seriously?
Whats your definition of that?
What i've got?
I dont have diploma's certificate and im not a 'degree holder'
So what? Just so you know mister..
For me, certificate defines nothing to me okay.
So i dont give a fuck on that thing.
Aku malas nak reply, aku tak layan.
Hey Salehuddin, this one is for you!
Kalau kau nak bangga diri sampai camtu sekali, PEGI TANAM MUKA KAU DEKAT TANAH LA SIAL! Kbai

0 dedaun pudina: