CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 23 October 2013

Kebabian Apakah ini?

Why do i feel this way?
Dia mandrem aku ke?
Untuk ex boyfriend aku yang tak brape lama couple sebelum ni, aku senang je move on.
I mean like seriously, frust sehari dua, then aku boleh wat dang tak fikir pasal ex aku tu pun.
But for this one guy, only him.
Terasa susah sangat nak lupakan dia.
Takde special ape pon dia, takde ape yang dia ada pon.
Dia tak kacau hidup aku, and aku tak kacau hidup dia.
But still tak boleh lupa dia.
Omg seriously susah sangat..
Aku sentiasa rasa dia always ada dengan aku..
Yeah boleh teka siapa isnt it?
(boleh teka for those yang memang follow cerita cerita dekat blog ni dari dulu)

Its Nazrin. Nazrin Yusoff.
Rindunya dekat dia..
Tapi apa boleh buat..
Hari tu aku tengok dia tu cam tengah berbahagia dengan insan tersayang..
Dah ada awek dah..
Mak aih cantik! Good looking.
Tapi sekarang, nampaknya cam dah tak couple?
Dafuq? Sekejapnya!
Ahhh.. Biarlah. I dont care at all!
Ok.. I lied.
Hmm.. Ouh I wish..
I wish we can start this all over again.
Tapi macam ada push and pull dengan dia.
I want my 'b' back, but at the same time, taknak jugak..HAHA
bongok isnt it?
So aku amik keputusan,
TAKNAK FIKIR
Senang. Im happy being this way.
So Mohamad Nazrin Bin Yusoff, go die.
Okbai

0 dedaun pudina: