CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, 28 June 2013

Rombongan Cik Kiah Ke Cameron Highland

Assalammualaikum warahmatullahiwabarokatuh too all beautiful readers out there.
did you missed me? I miss all of you :)
Chewahh.. Well entry kali ni nak bercerita, 26 June 2013 dan 27 June 2013 aku telahpun join rombongan cik kiah ke Cemeron Highland. 
33 orang yang join rombongan cik kiah ni..
Actually ni rombongan pelajar-pelajar kurang upaya.
Tapi aku saje mencapap join jugak..
Actually ni kali ke-2 juga aku join aktiviti pelajar OKU SKTJJ(2) 
kali pertama aku join pada 2 tahun lepas di Melaka. 
Dan kali ni dekat Cameron Highland pula.
So aku dah biasa dengan mereka.
As the matter of fact is mereka mereka ni takdelah bermasalah sangat.
Kebanyakan pelajar pelajar ni cumalah Autism dan hyperactive je..
Ada sorang je down syndrome. 
Ni lah Ainul Basyirah. Pengidap down syndrome.
Tapi nampak macam normal kan?
Dia sangat baik.. Dia lah kawan baik aku di Cameron ni.
Ya Allah aku sayang dia ni..
Dia sangat baik. May Allah bless her. As always.
Amin..

Ok aku taknak story banyak. 
And aku taknak bagi orang yang sudi membaca entry kali ni scroll down lelama tengok gambar kami lelama.
So aku jadikan ia GIF.
tengok lah sampai termuntah ye..
yang pentingnya, trip yang sangat bersih, selamat, dan diberi olehNya keselamatan dann kesihatan yang sangat baik. Alhamdulillah..
Best lah trip kali ni.. sangat sangat best dan enjoy.
pelajar pelajar ni semuanya friendly.
So tak terasa janggal lah.. 
MasyaAllah aku sayang mereka. 
Serious aku cakap, mereka jauh lebih baik dan pandai behave tak macam pelajar normal.
Bagi aku, mereka takde masalah dari tang mana mana. 
Love all of them. So much!
Terutama nya Basyirah, Aleya, Alif, Norman, Firdaus, Jaja, Ahnaf. 
Okay thats it for now, Assalammualaikum. :)


AVANT CHOCOLATE

LAVENDER GARDEN

BOH PLANTATION SG.PALAS TEA CENTRE

CACTUS VALLEY

BIG RED STRAWBERRY FARM

BUTTERFLY FARM

*sorry actually banyak lagi tempat yang pergi dalam masa 2 hari tu, tapi sampai tak terambil gambar pulak. Sorry for that.
*nak tengok sampai termuntah lagi, sila ke profile facebook aku k? Wasallam.. :)
Take care

0 dedaun pudina: