CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 21 May 2013

Zulhelmi & Rozarina


18 MAY 2013
Hari yang special bagi emy and kak roza
Selamat dilabelkan sebagai husband & wife
Zaman bujang mereka dah pun officially luput.
congrats to both of you
aku, sebagai adik emy, berperasaan yang bercampur campur
donnow why
Happy, tak ready, unhappy semua ada..
But the point is, aku doakan yang baik baik for both of them
Semestinya yang baik baik.. Amin..
At last, I got a new sister, but.. tak sama rasanya macam kakngah..
coz dari dulu aku dah set dalam kepala otak untuk menyampah dengan kak roza..
Maybe since dulu kakngah pernah gaduh dengan kak roza ni..
so aku ikut ikut membenci kak roza.. But now, i feel nothing.
Maybe kena amik masa untuk terima kakak baru dalam family..
I guess? 
OK dah! aku taknak spoilkan suasana..
back to the topic, congratulation to both of them.
Thats all, bye bye! assalammualaikum:) 



0 dedaun pudina: