CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 17 March 2013

Long Gone


Assalammualaikum, Hello!
wow.. lama tinggalkan blog nih! OMG.. so sorry!
not much, bukan apa..
Sejak-sejak dah ada diary nih, selesa tulis dekat diary jep..
Oh blog, maafkan aku!
haha.. well.. takde ape yang best pon dalam hidup..
yeah i'm jobless
I'm such a failure. Cant deny it.
Then tak cari kerja lain..
kerja besarkan badan jep.. Even badan ni dah sememangnye besar..haha
I cant help it! Nafsu makan! haha

Well lately ni aku banyak merayap dengan sorang kawan lama..
Agak macam jejak kasih jugak lah.. haha
Dulu time skola tak rapat pon..
Dia ex aku punya kawan..
so memang tak rapat langsung.. tah camne ley ter-rapat lak..
Dia okay jelah.. Aku selesa berkawan dengan dia...
Well he's my junior. Dia muda dari aku setahun..
Oh lupa, Nama dia Amin.. Anak Taib.
Haha...Honestly aku anggap dia kawan and adik jep..
Dia baik, pendiam..
If dekat Whatsapp, aku attack(perli) dia, dia ade je point nak attack aku balik..
Tapi if masa lepak tu, aku attack dia, kadang-kadang dia blur, dia layan kan jep..
sampai kadang kadang aku jadi blur.. haha
kamon lah, janggal kan..
Selama ni, semua kawan kawan aku perangai pon gila gila..
banyak cakap, then..
tiba tiba dapat pulak kawan sorang nih jenis pendiam, aku janggal sangat,,

Bu guess what, agak hampir sebulan aku berkawan dengan mamat ni, aku dah boleh faham dia..
aku tak berape janggal sangat..
dah boleh layan kepala lah.. and he's.....
Dia sangat obsess dengan kereta.. and i dont know why he's too obsess with those thing.
Maybe coz dia ada kereta.. haha.. yeah probably..
He got his baby, its white viva..
Dia dah buat macam macam kat baby dia tu...
Woah.. banyak jugak aku tulis nih..
well Amin, aku tak cakap benda buruk pasal kau okay
just wanna letcha know that, aku selesa berkawan dengan kau.
Okay adik? hahaha.. geli lak aku tiba2
Thank coz sudi berkawan dengan aku :)
okay i think thats all for today..
Im out of ideas. So sorry.. haha
Promise, lepas ni aku active dalam blog jugak k...
bukan stakat diary je... promise!
okay bye! Assalammualaikum :)

0 dedaun pudina: