CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 20 March 2013

Cher Lloyd


Okay entry kali ni pasal minah yg aku dok adore sangat lately nih..
Dia sangat comel.. Cher Lloyd.
Mula mula aku taktau dia nih daripada Xfactor.
Aku start kenal dia ni daripada lagu want you back
Tapi aku tak berapa suka sangat lagu tuh sebab agak annoying..haha
Then lately ni aku baru nak follow cite Xfactor, barulah kenal dia..
Lagi-lagi time dia nyanyi time audition tu turn my swag on
OMG sangat best! 
Barulah dengar suara dia yang agak power tuh. bukan agak, memang power.

Seriously aku suka dia nyanyi lagu yang rancak rancak..
If dia nyanyi lagu slow, agak hambar..
Lagi satu kan, minah ni suka wat muka.. 
Macam Jessie J, tapi versi comel! 
Dia comel, wat muka, comel plus plus!! haha
Haha.. Ok dah tu jelah..
BDW, dia bawah aku setahun.. She's 20 in this 28 july.
Dalam Xfactor, Season 7, Dia dapat tempat ke-4..
okay what..
haha.. okay thats all.. Love ya Cher Lloyd!

0 dedaun pudina: