CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 4 December 2012

sigh...

i started wondering..i am pensive..
umur dah petang..bila-bila je boleh malam..hari-hari terfikir nak jadi lagi baik dari semalam..
tapi tak ada effort..kenapa malas sangat ni zarith!
manipulasikan diri sendiri.. nak tapi malas!
dah tu, untuk apa berhijab!vain! bergelombang dengan dosa je..
be strong zarith.. lets start it from now..you're 20.. not 12. bukan terlalu muda..
mati tu tak kira umur kau berapa.. think! masa kian suntuk..
Alhamdulillah kau amik 1st step untuk berubah..
selama ni kau cuma terasa nak pakai tapi banyak fikir push and pull dia kan..
last-last, at last, kau berhijab.. and try untuk tutup aurat dengan sempurna..
well done.. big applause for you..
 Zarith, jangan berhenti sekerat jalan..
kau dah amik step pertama ni, and buat dengan sebaik mungkin, why dont you try for your further step..
you can do it honey.. dont give up too soon..
you're not a loser arent you?
so bismillah.. Here we go... :)

0 dedaun pudina: