CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, 20 October 2012

Hiba..


28 September 2012- IQBAL AND FISYA
Tak semanis tarikh tu pun..
I was too excited on that time.. i guess you weren't.
Mana kau Crush? Are you dead?
Are you lost your phone? Are you dont want me anymore?
If that so, Im begging you Iqbal.. Pretty please..Jangan dera hati saya..
If kau rasa kita ni tak boleh pergi jauh, bagi kata putus..
Lepas kan aku je macam tu.. Pandai declare, Pandailah kau end kan benda ni..
Aku merajuk, kau ignore, aku pun ignore, sampai hari ni kau tak kisah!
Ape kau nak dari aku sebenarnya dari aku?
Jangan dera aku.. I had too much problem!
Jangan tambahkan Iqbal..
Kau tak nampak aku nangis.. kau tak dengar aku meraung..
Masalah family, masalah kau, masalah orang sekeliling aku, this is too much!
Kuat Zarith Aufisya.. You had Allah..
Allah will give you what best for you..
Just pray for it dear.. You dont need Iqbal..
He dont deserves you..
Iqbal, Just so you know, I love you..
I need you in my life.. Come back to me..
Buktikan kata-kata kau sebelum ni yang kau cakap kat aku..
And buktikan yang apa aku cakap ni tak betul..
will ya? i guess so..



0 dedaun pudina: