CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, 15 October 2012

Dearest Follower~

Hello Assalammualaikum to all my favorite followers and anons out there..
But this is for you dear follower, Thanks for following me...
Errr.. follow kat blog je thanks!
Follow macam kat gambar atas tu tak lah! okay!
Thank you once again.. 
Thnaks sebab sudi bace apa yang fisya tulis..
apa yang fisya ngarot.. apa yang fisya melalut..
thanks.. If y'all baca..especially to anis..
anis ni kawan fisya, dia ni macam stalker jugak lah..
dia tak jemu baca blog fisya..
isnt she cute? she's adorable..
entry apa yang anis ni baca, dia akan dropkan few comment..
maybe sebab kat blog fisya nih takde chatbox lagi kot..
sebab kalau ade chatbox tu je, ade iklan-iklan ngarot yang comment soh bukak link dia..
annoying isnt it? fisya nyampah..
tapi dia memang suka comment.. tak suka tinggal kan kat chatbox..
thanks anis.. love you! and thanks to all my followers!
anons too! love all of you!
If y'all baca entry-entry fisya, please do drop a few comment, motivation, or whatever..
i do need your feedback..
thanks!
Okay skali lagi fisya cakap,
THANKS FOR FOLLOWING MY BLOG AND I LOVE YOU!!
okay? okay..thats it.. fisya nak lunch.. Fisya kat office ni.. 
tiba-tiba terasa nak buat entry baru, fisya tulislah.. 
okay then.. hope to see you soon :)
god love you! i love you as well..
assalammualaikum.. fisya nak sambung buat kerja..
bye! wassalam..

3 dedaun pudina:

mizzyN

Lupa macam mana boleh nak follow, sesaja nak mempelbagaikan bahan bacaan.

anies nara

Err mmg xsuka tinggal kn kt chatbox pown.. Ske comment jek.. Hehe..
By the way cte fisya ok what.??
Tak ngarot pown.. :)

Cik Pudina

thank you mizzyN,keep reading..
anies, haha.. bodek!!