CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, 11 October 2012

Dear Dee..


Cemburu kah control?
Was-was kah ragu-ragu?
Confuse.. Tu lah yang aku fikir..


Dee, bby mintak maaf sesangat..
Bby tau b kecik hati dengan bby dengan apa yang bby cakap time blackout tu..
Tapi bby taknak berahsia dengan dee pasal ke-celaru-an bby ni..bby harap dee faham..
Dee tak pernah marah bby sejak kita couple..Yeah, tu bagus..
Tapi bby makin serba salah.. Coz dee tak marah kesalahan bby..
Jangan buat bby terasa macam tu.. Would you?

#situation:
You were my crush since 2009 i guess..
Dee tak handsome, Dee comel..
Dee manja.. OMG.. You're so hot!!
Bby selalu cakap camtu.. At the same time, bby kena bekerja kuat untuk jaga our relation..
I mean, dee tu hot stuff.. skali petik, 10 datang..
I will try my best.. I always be..
But if dee nak yang lain, jujur jep dengan bby.. Bby faham.. Okay?
Okay dah.. Bby taknak sedihkan diri and buat dee sentap..
Bby mintak maaf.. Maafkan bby?
In relationship, if there's no trust, ape sebab perlu bercouple?
So bby akan cuba percayakan dee..
Jangan hampakan bby eh dee?
Thank you dee..

*sorry sebab entry kali ni jadi iklan sekejap..tak payah baca pun takpe kan..
Tapi y'all dah baca sampai habis pun kan..
Yeah i know, aku memang tak pandai meng-ayat-ayat nih..I beg your pardon..
Aku memang tak romantik.. Bercouple dengan Iqbal nih, seems like i was his boyfriend and he's my girlfie..hahaha.. cute kan? yang ber dee-bby tu antara aku and Iqbal.. Kalau nak panggil tu, Dee.......
Macam comel! Dia pon, "ye bby.."   memang cute! awww...
whatever it is, I love you dee!!

0 dedaun pudina: