CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 30 September 2012

28 September 2012, 5:38am

Nak Pengsan, Mata tak kelip-kelip, Mulut ternganga..
Speechless.. Terkejut nak mati..
Tak ayat pape, Tak dok usha, he's just my crush..
Well, at last!!! Mohd Iqbal Bin Shahhudin is finally becomes my boyfriend!
Crush yang bertahun suka.. spontan jadi milik aku..
gembira tak terkata.. Dulu just berangan jep ngan dia..
Tak expect pun ley couple.. just berkawan je dengan dia..
actually secara spontan ni best jugak..
Whatever it is, I do love you Iqbal...
Kiss tuh untuk you sayang!
Hope kita kekal..I taknak expext lebih..
coz apa yang kita plan tak semestinya menjadi..
So kita just pray for each other..can?
nope.. not till jannah that I hope..
Tak boleh hope lebih-lebih..
Tengok jela kita boleh remain..
 Tengah Happy lagi ni..
Tak tau nak cakap ape..
nanti I re-blog lagi eh..
Bye.. LOVE YOU!!!