CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, 12 July 2012

Fakta Tentang Saya *PART 6 ACTUALLY

1. Beauty Spot.
Yeah actually aku ade tahi lalat. ada 3. ada 2 kat mulut(1 atas bibir,1 bawah bibir). Mula-mula tak suka lah gak coz mole aku nih hidup.. dia membesar even slow, aku tetap tak suka and im going get rid of it as soon as possible.TITIK!

2.Xperia Mini Pro And Xperia U.
Currently im using 2 cellphone right now which is Xperia mini pro and Xperia U. As all my beautiful readers know that i posted an entry about my Xperia mini pro, I bought it at Shah Alam 9 month ago. Then a couple weeks ago, Sham bought me a new cellphone. Xperia U and new celcom number. and i used it both. so thats it, i used 2 cellphone and number. am i clear?

3. Zeus Business Park.
Okay korang pun dah tau yang aku dah kerja kan from my previous entry? aku kerja dekat Zeus Business Park. Company ni bahagian architect gak lah.. aku kerja as an admin je... gaji RM1200 je.. but okay what? kan kan? aku pergi kerja, kawan aku tolong hantarkan, balik pulak kawan ayah aku amik.. ada driver tau! haha..

4. Sudoku
Currently aku sangat-sangat tergila-gila kan sudoku. aku boleh ngadap sehari suntuk kat sudoku nih.. as y'all know, sudoku nih bagus kan.. boleh cerdaskan otak, hanye orang pandai je yang main sudoku nih.. thats a fact. kebanyakan orang pandai main sudoku nih pandai dalam subject mathematics. but sikit orang pandai mathematics nih pandai main sudoku. so sudoku nih special sangat..

5. Not Depending On Anyone Else.
Tuh diri aku sebenar. Catit okay people, aku bagi statement yang paling clear, kalau kita hangout same-same,  tak kisah lah tengok wayang ke, pergi makan ke, ape-ape lah, kalau aku ada duit, aku bayar, jangan lawan cakap aku. tu memang cara aku. i know it sounds like tak gentleman langsung kan? tapi aku tak kisah. laki or perempuan, tu sama je. am i clear? coz aku taknak terhutang budi pada sesiapa. hutang budi nih susah nak bayar. so let it be if aku nak kuarkan duit pun.

6. Dunia Blogger
Let me tell you straight, aku sebenarnye dah lama berjinak-jinak dalam dunia blogger nih.. since 2007. time tu aku still form 3. Arwah kakak aku yang ajar pasal blog nih sebab dia memang dah expert blog-blog ni.. So aku ada blog, then Masa 2009(Form 5), aku rasa entry-entry lama aku cam terlalu kebudak-budakkan, aku delete entry lama aku and post yang baru macam aku baru start buat blog. So people, aku dah vintage sangat dah bab-bab blog ni. so takyah nak sawit sangat lah ye..

7. 154.5CM
Rendah sangat kan? aku memang pendek pon.. pendek gemok. Korang boleh kutuk aku sebab tu aku tak dapat nak nafikan. TITIK. Tapi kalau korang nak kutuk aku, pastikan korang tu dah betul-betul tinggi dulu okay. Jangan Nak Main Kutuk Je, Nanti aku bagi cermin kat kau. Understood?

8. Dont Message Me. Ever.
Yeah aku cakap direct yang aku nih tak suka main message, whatsapp, bbm, viber, IM, YM or what so on lah.. Its very irritating. So dont you dare to message me thru what i've already told you. watch out.HAHA

9. Bigfoot
Tak dapat dinafikan, kaki aku memang besar. Selalunya orang yang ber-size cam aku nih, kaki dia kecik jugak lah.. Paling-paling pun, kaki dia size 37 je.. tapi aku, certain brand, kaki aku ber-size 39 or 40.  funny isnt it? okay so shut up. THE END

10.Speak Spoke Spuke

Aku boleh bercakap certain bahasa. So aku boleh bercakap(rate 0-10);
malay: 10
english: 8
mandarin: 2
korean: 3
japanese: 2