CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, 4 June 2012

Imma An Admin.

hari ni hari ke-2 aku kerja dekat Zeus Business Park.
even boring kerja kat sini sebab takde kerja apa-apa lagi, tapi okay what, makan gaji buta..
hari pertama aku was the worst-est day ever!
start kerja pukul 9.00am, tapi pukul 9.30am baru office tu bukak..
stengah jam aku tunggu! macam orang bodoh kott..
sampai je, aku banyak jugak lah tanya admin lagi sorang, kerja admin ni buat ape je..
then admin tu cakap tak  buat ape lagi sebab project belum masuk..
so takyah buat apa-apa lah..
okay lah mula-mula..
aku buat kerja sendiri..
aku conteng-conteng buku sendiri, melukis, amik gambar, tulis-tulis kat white board..
then lama-lama rasa boring sebab takde kawan and taktau nak buat apa..
hari pertama aku dok kat bilik boss je.. 
 sebab takde meja untuk aku!
boss datang pun pukul 11.58am.
boss kan? tu baru boss.. belum big boss!
naik kepale kan??haha
hari kedua ni lepas lunch baru ada meja aku..
meja sampai, and boss bagi laptop dia kat aku..
dia cakap main lah.. online lah..
so aku online..sampai skang..
kalau tak, rasanya aku tepu gila kott!!
alhamdulillah.. thanks boss!
thanks Mr.Fong..
I owe you once!

0 dedaun pudina: