CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 6 May 2012

YM sudah maa..

as you all know that Nine ni message kan.. 
then kami terus message sampai 2 pagi..
sebab dia kat Milan time tu...
so aku just temankan dia message..
maybe dia boring..
peminat lah nak dikatakan...
then rupenye dia ni tak suka IM kat facebook, so dia cakap nak YM..
so dia bagi email dia soh aku add dia..
so aku add dia..
heee.. suka! 
then kita message lagi!
even time tu aku dah ngantok sangat, aku still layankan lagi..haha
 then dia comment post aku tulis pasal dia tu..
dia orang yang pertama kan..
adekah dia bangga?haha
tapi damn aku suka!
thanks abang..

0 dedaun pudina: