CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, 21 May 2012

wow.. i like!

TINNGI AND HANDSOME!
TAK BANYAK CAKAP.
PANDAI MELAYAN.
TAK ADE PROBLEM DENGAN KEWANGAN BELIAU.
SWEET AND TAK PERLU TERLAMPAU CARING.
TAHU LIMITNYA SAMPAI MANA.
BOLEH HAPPYKAN AKU.
 
Okay orang-orang kat atas ni lah yang aku suka!
demanding isnt it?
okay let me explain it..

1. TINGGI AND HANDSOME!
Baru aku perasan yang aku suka lelaki yang tinggi..
haha.. sebab kebanyakan boyfriend-boyfriend aku semuanya tinggi..
yang pendek tu tak lebih dari 4 orang pun.. sikit sangat..
entah aku pon taktau kenape aku suka lelaki yang tinggi..
Handsome? of course lah sebab nak tengok selalu kan..
kalau tak handsome tu cepat rasa boring maa nak ngadap muka dia..
tapi kalau tak dapat lelaki yang tinggi and handsome tu takpe lah..
itu just ape yang aku suka.. 
kalau jodoh aku bukan dengan orang yg handsome and tinggi, takpelah..
t anak kiteorang mesti comel! haha

2.TAK BANYAK CAKAP.
yeah yang ni aku bersetuju sangat!
and aku akan cari lelaki camni!
I really need a good listener!
not a good talker.
ini tak, kalau dia ni good talker pon, asyik cakap bende yang aku tak setuju, i mean cakap benda yang tak semenggah, tak guna wok!
aku akan pandang langit sambil berfikir bila ye dia nak berhenti cakap..
haha.. yes, aku memang camtu!
kalau aku boring dengar ape yang orang tu cakap, aku akan pandang langit, and fikir tah ape-ape..
kalau dalam telefon pulak, aku akan jarakkan telefon dengan telinga aku, means taknak dengar lah dia bebel ape..haha..
kalau aku ade mood nak layankan ape dia cakap, aku akan iyekan je ape dia cakap!
but hell yeah! kalau kau jenis banyak cakap, better kau pergi jejauh dari aku!
aku tak suka lelaki yang cam tu!
shooohh shooohh!!

3.PANDAI MELAYAN.
yeah.. selalunye kalau orang yang tak banyak cakap, dia pandai melayan kita..
he's a good listener!
aku memang suka bercakap, bercerita..
but i'm not a good listener!
aku suka lelaki yang boleh dengar keluhan aku, cerita aku..
aku belum lagi dapat lelaki camtu sekarang..
ade sorang tu camtu..
tapi dia tu aku anggap kawan je..
yang aku anggap bakal suami tu takde langsung perangai camtu!
dia suka bagi nasihat, tapi tak semua nasihat dia boleh pakai maa..
aku tak banyak setuju dengan nasihat dia..
sorry capital S, tapi tu lah perangai sebenar you..
i tak suka lelaki yang banyak cakap!
i banyak cakap, you pon banyak cakap, so siapa good listener?
takde siapa kan??
better you cari lah perempuan yang boleh dengar cakap you!
i bukan orang tu..good luck untuk mencari ye.. :)

4. TAK ADE PROBLEM DENGAN KEWANGAN BELIAU.
wow..yang ni sangat penting!
pandai simpan duit actually..
pandai agak duit nye sampai mane..
jangan awal bulan je banyak duit, then akhir bulan takde duit kang..
susah woo.. ade problem?

5. SWEET AND TAK PERLU TERLAMPAU CARING.
sweet at certain things.
yeah saya suka orang yang sweet at certain thing and time.
faham kan okay..
tak perlu terlampau caring, takut t jadi kongkong..
okay?

6. TAHU LIMITNYA SAMPAI MANA.
yang ni saya belum jumpa orangnya sampai sekarang..
adakah awak orangnya? good!

7. BOLEH HAPPYKAN AKU.
yang ni pulak, saya sedang tunggu!

saya tengah tunggu sangat siapa lah orangnya..
bila dah dapat, oh gosh! teruja sangat!!!
siapa lah orang tu!!
nak sekarang!
 kalau awak orangnye, let me know yeah! hehe.. 
okay thats it from me.. 
love, fisya majid 

0 dedaun pudina: