CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 15 May 2012

mana life lama aku??

"aku nak life lama aku!"
"aku single! jangan buat aku nyesal melayan kau!"
"kau tak perlu ganggu aku tiap-tiap hari! aku rimas!!"
"terasa cam life lama aku dah takde dah sejak kita start contact."
"terima kasih sebab buat aku nyesal melayan kau."

actually ayat-ayat ni lah keluar kat fikiran aku and aku rasa cam nak jerit kuat-kuat je..
ARGHHHH!!!!!!
kalau boleh, dah lama aku jerit!!
aku betul-betul tak puas hati dengan kehidupan aku sekarang.
single tapi macam dah berpunya..
maybe aku taknak bercouple sebab taknak terasa dikongkong..
since datangnya capital S, he called me everyday.
berharap dengan aku.. a lot!
dont deny it capital S.
macam-macam dah kau berharap dengan aku..
aku tak suka! aku taknak bagi kau apa-apa harapan!
you got that?
KITA KAWAN!
boleh tak kau jangan tunjuk yang kau desperate nak awek!!
aku bukan awek kau lah bodoh!
I just wanna be free like usual!
aku taknak jaga hati orang and aku taknak berharap!
so please! pretty please, JANGAN KACAU AKU HARI-HARI!
kau ada life kau! and aku tak kacau pun!
tapi kenape kau kacau life aku!
aku tau kau berduit and tak kisah nak call aku berape lame pun, tapi kalau kau rasa cam tu, better kau sedekah je kat fakir miskin!
kau tak perlu tunjukkan rasa sayang kau dengan cara call aku lelame, aku dah taktau nak cakap ape dah.
engkau pun dah banyak kali terasa dengan behaviour aku kan..
pretty please, aku bukan hidup untuk ikut ape yang kau nak,suruh, suka.
aku ada life aku sendiri. please faham.
you're 24 years old, you have to be more matured!
i'm begging you.
I have my own life, please respect it.
and thats it!
aku taknak spoilkan mood aku hari ni..
i wont pick up your phone for temporary.
bagilah aku habiskan sisa-sisa zaman remaja ni..
okay? please faham.
so assalammualaikum..
love, ZARITH AUFISYA BINTI ABDUL MAJID

0 dedaun pudina: