CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 6 May 2012

ke-popular-an ku

okay seriously aku popular dengan lentik kat mata aku..
and ade jugak lah orang nak tiru macam aku, tapi ade yang tak reti lagi..
sebab kalau pada aku, tak berape susah nak buat lentik-lentik tu, tapi pada orang lain, tak reti lukis..haha
yang penting, kena pandai stabilkan je both eyeliner kat kiri and kanan..
ade jugak lah dalam 7-8 orang mintak aku ajar, tapi bukan aku taknak ajar, takut tak jadi kalau aku buat..
tu je.. papehal pon, sorry k kat those yang mintak ajar tu..
belajar kat youtube k..
haha.. aku start buat lentik-lentik ni mase form 5..
sebab tengok mata amy winehouse, aku geram sangat!
so sebenarnya dah lama sangat zaman eyeliner ni..
cuma sekarang ni aku tengok dah jadi 1 trend sejak amy winehouse tu mati..
rest in peace amy..
bdw, jangan taksub sangat lah bout lentik-lentik ni..
lentikkan iman lagi cam best ouh!
cayelah cakap aku...
hehe.. okay lah assalammualaikum.. :)



0 dedaun pudina: