CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 23 May 2012

Hello, I'm Fabulous!

kepada those anonymous yang comment my oldest entry, WHO ARE YOU?
I mean, DO I KNOW YOU?
by the way, thanks sebab sudi baca entry lama aku.. 
ENTRY LAMA
tak faham kah?
tu dah lama sangat aku tulis.
I mean sebelum aku memanjakan diri untuk berubah.
zaman aku dulu-dulu.
kalau kau kenal aku, kau tentu tau yang aku dah berubah sekarang.
dari cara kau comment, nampak macam kau ni lelaki?
betul kah?
whatever it is, I DONT WANNA KNOW.
aku biarkan je entry lama aku tu. 
aku MALAS nak delete.
tapi aku berbangga lah kejap sebab kau sudi baca blog aku yang tah apa-apa ni..
tapi, kalau kau berani sangat, kenapa kau tak tonjolkan diri kau?
kenapa kau anonymous?
haha.. DASAR PENAKUT!

by the way, aku tak ganggu hidup kau, kenapa kau kacau hidup aku?
siapa kau?
aku kenal kau kah? tak kan?
and kau pun tak kenal aku. DO YOU?
kau nak doa ape pun,kau sendiri tahu yang Allah tak layan doa-doa ngarot kan?
and aku tak kisah pun..
kalau kau nak comment nasihat ke, ape ke, biar beralas..
bukan dengan ni caranya..
masalahnye, nasihat pun takde, nak cucuk aku camtu, MACAM BODOH TAHU TAK!
ape-ape pun, thanks sangat sebab sudi baca blog aku..
and I was like..
bangga siot!
yeay sudi jugak orang baca blog aku..
entry lama aku pon kau baca!
fuyoo!! suka siak!
by the way, whoever you are, please, I'm fabulous!
haha.. okay thats all. goodbye! assalammualaikum~ 

2 dedaun pudina:

Anonymous

neway =)..tenks...let u know something...padam gamba kau yang tak cukup kain lurah nampak segala..insaf macam mane pun dosa kau tetap berterusan dengan gambo2 yg mcm tue...bile orang tgk..terutamanya lelaki mcm aku..har har har..bersepah gambo kau yang free hair,baju ketat..insaf jadah...=.='
selesa sebagai encik anon sebab kalau aku letok gambo dah tentu2 kau sesedap rasa nk bermain dengan maruah orang..=)..nanti bertambah2 dosa kau..sebab kau mmg suke malu2 kan orang kt blog..=D..n then padam la post nak doa org kena lggr supaya mati bagai..sape kau nk doa2 mcm tu..post tu baru lg kot...euwwwww....'Allah tak dengar doa2 karut..' okies mat?k bai.

Cik Pudina

hahaha.. ape kate kau jangan bace blog aku lagi? wat tambah dosa je kan? haha.. betul firasat aku! kau memang lelaki! haha.. kalau taknak tambah2kan dosa kau, kau qjangan baca blog aku..kan senang? haha.. okbai.