CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, 5 May 2012

feedback from Zulkarnain

ITS ALL ABOUT YOU, ABANG NINE...
oh gosh!!aigoo!! 
alhamdulillah aku happy gila sebab dapat feedback dari orang yang aku admire..
siapa??Zulkarnain..
Nine phyne ballerz, salah sorang dari Billy Zulkarnain, and dari kumpulan Ruffedge..
yeah that Nine!!
not sembilan yeah!!
he messaged me on facebook!
interesting isn't it?
aku bace message ni, aku tros terjerit excited!
wow!! malu nye kau dah bace yang kaulah orang pertama dekat hati aku..
malu sangat!! even sikit pasal kau wahai abang nine, malu sangat!haha
nak tenok sejauh mana aku fanatik kat Zulkarnain ni?
so here we go!
1.honestly aku hafal lagu-lagu dalam album Billy Zulkarnain tu..and lagu Jangan Pisahkan-Phyne Ballerz.. semua and tu~
2. aku mula-mula beli cassette Billy Zulkarnain, then boleh ter-rosak pulak, then aku pinjam duit arwah kakak aku untuk beli CD album Billy zulkarnain sebab time tu tengah sekolah..so takde duit sangat..haha..
3. terus suka kan One In The Million sebab Abang Nine ni masuk..hee.. support dia sangat and sedih dia tak dapat masuk jauh.. sedih! tapi aku tetap support dia..

Okay lah aku ketandusan idea.. tapi aku suka sangat dekat Abang Nine..
even dia dah berkahwin and dah ade anak, aku doakan dia bahagia..
to abang Nine, chaiyok!!
fisya ade aje kat blakang abang :)

so thats it.. thank you sebab baca.. assalammualaikum.. :)