CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, 5 April 2012

The Vampire Diaries

okay aku cite sikit lah pasal cite The Vampire Diaries ni..
seriously, memang BEST!
sangat-sangat BEST!
aku tengok sampai season 3.
and tengah tunggu untuk season 4 punya.
can't wait!!

cite The Vampire Diaries ni berceritakan pasal 2 orang adik beradik yang bernama Stefan Salvatore (PAUL WESLEY) and Damon Salvatore (IAN SOMERHALDER )
diorang ni sebenarnya Dracula yang dah hidup beribu tahun..
diorang tak mati lagi sampai sekarang..
umur dia same je even sebenarnye dah beribu tahun..
pelakon perempuan nye pulak Elena Gilbert (NINA DOBREV)
 ni lah ELENA nye..

okay back to the topic okay..
Stefan and Damon ni masa beribu tahun yang lepas, diorang bercinta dengan perempuan yang sama..
Stefan yang jadi boyfriend perempuan tu sebenarnya..
perempuan tu nama dia Katherine..
dia girlfriend Stefan..tapi menggatal jugak dengan Damon.
tak cukup satu kan? then Stefan tinggalkan Katherine.
okay lah, tu cite dah lame kan? yang selepas beribu tahun tu, Stefan terjumpe perempuan yang muka dia seiras dengan Katherine tu..
tu lah Elena! cantik dia tu!
"ye ker i cantik?"-Elena

then dia nak kenal lah dengan Elena tu sebab diorang ni 1 class..
last-last dapat..
couple lah diorang..
then wujud balik si Damon ni..
then dia tau yang Stefan tu couple dengan Elena.. 
mula-mula dia ingat si Elena tu Katherine..
lame-lame kenal, berulah percaye yang tu bukan Katherine..
sebenarnye Katherine lah yang buat Stefan and Damon ni jadi Vampire..
brape hari si Damon ni kat Mystic Falls, Damon and Stefan ni tak ngam..
Stefan sebenarnye diet.. 
dia tak minum darah manusia..
dia taknak orang syak ape-ape kat dia..
sebab tu lah dia just minum darah haiwan je..
tapi Damon muncul, dia asyik bunuh orang sebab nakkan darah diorang..
si Stefan tu kan couple dengan Elena, dia tak pernah hisap darah Elena and taknak jadikan Elena tu Vampire.
and Elena ni bukan Vampire.
pic kat ats ni bukan pic sebenar.HAHA
si Damon ni cam tersuka kat Elena ni gak..
tapi to be continued la..
sebab tu aku nak tengok season 4. wow.. follow lah cite ni..
memang best!!

0 dedaun pudina: