CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 11 April 2012

soalan (PART 2)

okay merujuk pada soalan part 1 aku,tak baca? click sini
kan ade ade banyak soalan yang tak terjawab..
so ni part 2..
siapa boleh jawab, answer it.

okay soalannye, if boyfriend yang couple dengan kita, kita dah tersayang kat dia ke ape ke, 
boyfriend tu mintak lebih dari kita, i mean dia tu nak check in kat hotel, nak having a sex with kita, 
kita tak bagi, then kita dah break, tapi kita tak puas hati dengan dia, nak report polis yang dia cuba nak 
rosakkan dara kita, boleh ke?
BOLEH KE?
rasa-rasa korang?
even we're not having sex with him, tapi kita concern lah dengan anak dara di luar sana..
dia tak dapat dengan kita, dia boleh buat dengan orang lain..
lelaki maaa~~
ape-ape pon dia ley wat kan..
what do you guys think??
boleh ke report polis yang menyatakan DIA cuba mintak kita untuk main sex dengan dia, tapi kita tak bagi..
tapi kita tak bagi?
boleh ke report?
kalau ley, memang nak report sangat sebab tak puas hati dengan sorang hamba Allah yang bernama HAZIQ.
tolong jawab eh..
comment kat entry or if y'all tak reti, tulis kat chat box warna biru kat sebelah ni..
PLEASEE~~~~~~

0 dedaun pudina: