CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, 14 April 2012

so much dramas.. tired! 
okay hello assalammualaikum..
nama saya Zarith Aufisya.
saya rasa saya sakit otak!
sebab saya baru nak berjinak-jinak dengan seseorang, orang tu dah anggap lain..
maybe salah saya.. saya tak patut macam tu..
saya taknak berharap and taknak bagi harapan dekat orang..
look, saya dah PENAT SANGAT kecewakan orang, buat orang iri hati, jealous, sakit hati or ape-ape yang ade kaitan dengan hati..
sebab nanti saya akan rasa gak ape yang orang yang saya dah buat dia macam tu rasa!
karma kejar saya pastu!!
saya yang rasa pedihnya!
saya dah rasa karma tu and sakit sangat!!
tapi nak or taknak, tak boleh ngelak.
so sebab tu saya kena hadap jugak!
saya cuma anggap awak kawan baik saya..
and saya taknak awak anggap saya lain..
just kawan.. KAWAN!
titik! noktah! fullstop!
nak kate awak tak paham bahase, saya cakap bahase melayu!
nak kate awak bodoh, awak bijak??
adakah sebab orang sekeliling awak macam tu?
or awak tak berpengalaman sangat??
look boys, you're 20++ already!
 so please act like one!
saya sangat arif dalam hal-hal cintan ni..
saya dah faham sangat dengan perangai orang laki!
look, awak baik..
BAIK SANGAT!
sampai saya takde benda untuk buat kita gaduh..
saya taknak bergaduh dengan awak.
tapi saya BORING dengan orang baik ni!
boring sangat!
you treat me like a princess!
i hate it! i know its awesome, but its annoys me!
jangan lah buat saya macam tu..
layan saya baik, sanggup wat ape je untuk saya..
saya tak suka!
saya tak sesuai dengan awak actually..
but if awak nak berusaha supaya saya sayangkan awak, berusahalah lepas awak booking saya..
saya trauma sayang kan orang yang takde ikatan dengan saya..
untuk apa saya sayangkan dia dulu?
awak confirm ke jadi suami saya nanti?
tak kan? so berikatlah dahulu..
i know itu sangat susah and membebankan..
tapi saya taknak dipandang keji oleh orang lain..
tu je.. lagipun saya trauma.
faham kan?
good. kalau awak rasa saya akan beri awak tanggungjawab besar, awak carilah orang lain..
and jangan lah nyesal yang awak pernah sayangkan saya.
tu je... fikir-fikirkan.
okay lah assalammualaikum.



0 dedaun pudina: