CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, 20 April 2012

sesuai hidup single-mingle

single tu tak laku?
single tu tak best?
single tu forever alone?
single tu tak boleh nak bercerita pasal couple dengan dia?
single tu sejenis kuih?

"Being single is far more better than being miserable withing a relationship."

do you understand what i mean?
single tu taklah sakai sangat..
believe me, being single tu awesome!
kita tak perlu jaga hati dan perasaan dia..
and kita boleh buat ape je yang kita suka tanpa izin dari dia..
orang malaysia yang bercouple, macam bercouple dengan polis..
kalau awak faham, awak tentu tertawa sendiri..
nak keluar, kena bagitahu pasangan kita..
kalau single, just bagitahu parents..
mereka lagi berhak tau!
pasangan kita tu siapa nak tau?
dia suami kita kah?
kalau suami, memang kena mintak izin..
kalau boyfriend/girlfriend??
perlukah?
fikir balik.. betul kan ape yang aku cakap ni?
lagipun tak berdosa sebab at least pon, PEGANG TANGAN pasangan kita tu..
adakah kita buta? or kaki sebelah lagi takde?and perlukan orang untuk pimpin tangan kita?
tak kan??

ape hukum bersentuhan dengan sengaja with orang yang bukan muhrim kita?
berdosa kan? 
tak takut denganj hukuman Allah?
sekarang ni tuhan bayar cash je kat dunia ni..
tak takut kah?
okay yang lainnya?
berpelukan?
cium-cium pipi?
cium-cium mulut?
berzina? wow.. lagi banyak dosanya tu...
takot woo..

TO ME, being single is AWESOME!
there's no sin++
there's no sensitive towards anything
there's no quarrel about anything
and i'm happy with that.
boys?wekkkk!!!!
so lelaki, jangan buangkan masa y'all untuk kenal dengan aku..
aku lagi happy single..
wohoo!!
boys, bye-bye.....HAHAHAHA


3 dedaun pudina:

just sassy

naseb baik takde button share...akku rase kau nak taw ape aku rase...aku rase nak berdiri tegak tepuk tgn kuat2 then amik banner sorak2 sokong and melompat jadi pom2 girl...mmg setuju sgt....smpai aku x taw nk ckp sgt cm ne

AkuMalas

Yeahh.. Nice share.

Cik Pudina

terima kasih for all your feedback guys :)