CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 17 April 2012

remain calm ZARITH AUFISYA

okay easy Zarith..
relax.. take a deep breath..
okay aku bersyukur lah atas segala-galanya..
thank god aku belum sayangkan dia..
selama ni aku just concern je pasal dia..
bersyukur pasal tu..
then suddenly he's hiding something from me, and aku tahu dengan cara yang hina..
dengan cara aku bergaduh dengan parents sendiri!
ape kejadahnye tu?
then nak tambah perasa lagi, kau tipu aku!
wah! pandai eh kau!
aku punya geram cam nak belasah je kau!
or doakan kau kene langgar, kene bunuh or ape-ape lah
oh hell i hate you!
go fuck your self!

0 dedaun pudina: