CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 17 April 2012

liar!!

you're stupid liar!
thank you for that.
sorok lah ape yang boleh kau sorok.
in the end, aku akan tau gak kan?
tak takut kah? 
kalau aku tau sendiri lagi teruk..
easy dude, kau cite dengan aku terlebih dahulu takde lah aku nak marah kau teruk-teruk gini..
maybe aku boleh terima..
kita sama je..
maybe aku lagi teruk??
tapi disebabkan kau dah buat aku gaduh dengan family aku, kau memang kena teruk..
thank you so much dude!
aku hargainya sangat!

0 dedaun pudina: