CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, 19 April 2012

Itu Perkara Biasa..

okay entry kali ni aku nak story sikit tentang perkara biasa cuma kita tak realize je...
kalau aku tulis, barulah korang terfikir "a'ah erk.. betul gak"
haha.. so here we go!
even sikit, t aku akan buat version kedua dan seterusnya..
selamat membaca!

1.Dalam Laman Social peramah, face2face pemalu..
biasa kan tu??
korang pon behave camtu gak kan...

2. Sekolah ganti hari Sabtu.
alahai.. tu perkara biasa kan?
dulu time sekolah memang rasa pon benda-benda camni..
cuma malas je kan nak sekolah hari sabtu??
kalau cam aku pon camtu gak sbb sabtu ada tuition..
so boleh jadikan tu satu alasan..
HAHA

3. Sebelum keluar, phone wajib charge.
yang ni perempuan banyak terasa lah..
sebab ape wajib charge?
SEBAB NAK AMIK GAMBAR..
kalau lelaki suka amik pic guna camera phone ni, cam yuck je..
sakai pulak kan? HAHA

4. Kalau kita tak comel tak cantik tak handsome orang comment gambar tetap cakap cantik/comel/hansome. 
pasal ni, jangan tipu lah..
aku taktau lah kalau korang ni bodek ke, ape ke..
dulu zaman myspace yang slalu camni kan?
sampai kita soh orang comment..
"comment my new pic"
HAHAHA..seriously dekak wei!!

5. Bawak phone masuk sekali dalam toilet. 
okay yang ni aku kot..
HAHA.. aku suka masukkan phone dlm toilet sbb nak dengar lagu..
and pernah masuk dalam baldi air kat umah pak cham..
LOL..haha..

0 dedaun pudina: