CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, 16 April 2012

cinta yin dan yang

you know what darling??
now barulah fisya realize yang hubungan/relationship ni kena tahu basic.
y'all mesti tak sedar jugak kan??
lagipun if single pon isn't that bad.
lagi bebas kot?? 
tak perlu menjaga hati si dia..
tak perlu cover or ape-ape.
a relationship is like yin and yang. - Andi (Daripada cerita Alamak 7 hari lagi di TV3)
yang lembut bertemu keras,yang sejuk bertumu panas..
its like a kontra lah senang cerita..
if you come think of it, its must be yes isn't it??
think it carefully..
dontcha want a serious relationship?
yes, y'all sayang pasangan y'all, tapi betulkah dia pasangan yang terbaik??
y'all confirm ke keputusan y'all pilih tu terbaik?
okay, sebab apa y'all betul-betul nak kat dia?
sebab dia kacak/cantik?
ramai lagi orang yang kacak/cantik kat dunia ni..
itu alasan yang bodoh..
sebab dia berjaya dalam kerjaya dia supaya boleh sara family bila y'all kawin dengan dia?
tu bukan alasan..
choose it carefully..
orang yang hidup sederhana pun dapat menanggung anak dara and anak dia if kawin dengan sangat-sangat bijak..
the question is, yakin kah itu pilihan terbaik kamu?
jangan gelojoh sayang..
1 hari nanti if betul-betul terbukti yang dia bukan pasangan yang tepat untuk you, 
you nyesal pun tak guna.. 
do you understand what i saying right now??
good.. so if y'all tersedar secare tiba-tiba, think of it yeah..
to Sham, fikir tol-tol..
jangan asyik ingat bulan 7 ni..
anggap jela kalau kita betul-betul ade yin and yang, then kita okay with it..
fisya tau kita banyak persamaan.. its good..
tapi perangai and behaviour kita, lain sangat..
itulah yin and yang kita..
tapi tak semuanya kita tak sama kan?
kalau ade jodoh, senang cerita, berusahalah dengan sebaik mungkin yeah..
fisya akan jaga batas-batas kita..
lagipun kita bukannye ade ape-ape pon.. 
relax sudah..
okay sham?
good.. so okay guys..
thats it for now..
see you soon..
really soon..
so assalammualaikum.. 
goodbye..

0 dedaun pudina: