CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 14 March 2012

puss si comel!

assalammualaikum..
hello to all my beautiful readers out there..
my name is PUSS
i'm Zarith's cat..
am i cute?
cute right? i know..
(menggedik)
haha.. sibok je kan si puss ni?
okay inilah kucing perliharaan aku..
dia ni suka menggedik cam aku..
dia ni suka cari perhatian dari orang.
kalau dia bosan and takde keje, dia suka kacau orang.
tiba-tiba dia pergi kat kaki orang, dia suka gigit.
gigi tu dah la tajam!
nyampah tol.
kadang-kadang tu time malam, aku tengah tidur tu, dia pergi kat sebelah aku, gigit kaki aku.
sebab tu sekarang ni aku suka tutup pintu time tidur..
dia dalam pukul 3, dah lapar..
then dia buat bising sampai orang terbangun bagi dia makan.
dia memang pengacau!
kalau tengah main computer, dia suka duduk depan monitor..
geram je kat dia..
dia musuh saya!
i hate you but i love you puss!
terejal dia dah datang

0 dedaun pudina: