CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, 9 March 2012

hello people!



assalamualaikum semua..
saya Zarith Aufisya Binti Abdul Majid
terima kasih kerana membaca  blog saya yang tah ape-ape ni..
saya banyak mengarut di blog ni..
blog ini dijadikan diary tak berapa private sangat dari saya..
ada tauhu,timun, dan macam-macam lagi..
jam lapan, makan projak.
jam lapan, makan rojak.
naik jelak..
faham kan maksud saya?
saya dapat ayat itu dari wani ardy..
saya suka dia.. 
lagi-lagi lagu orang kecil and knock knock wonderment.
dengarlah.. best..
saya hafal lagu tu..
sebenarnya saya saje je mencapap kat sini sebab saya boring tunggu pukul 10..
saya nak keluar.. sambut birthday kawan VOLUME IV saya..
iaitu fikri.. happy birthday fik..
okay lah semua.. saya malas nak cerita sekarang.. saya nak keluar kejap.. bye..
privacy yang melampau saya tu tak diceritakan..
hanya yang boleh saje yang saya ceritakan..
jangan risau, blog saya ni 100% takde unsur-unsur politik.
bagi saya, politik ni macam rojak.

0 dedaun pudina: