CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 27 March 2012

fakta tentang saya PART 1


assalammualaikum annyeonghaseyo!
okay sekarang nak senaraikan fakta tentang saya.. 
nak tahu? rajun-rajinkan lah diri untuk baca ye..
taknak tahu? tak perlu baca.. 
thank you! gamsahabnida~

FAKTA 1: kuning sawo matang itu menawan!
okay kulit saya tidak terlalu putih, dan juga tidak gelap. sama sekali.
saya berkulit kekuning-kuningan sawo matang..

FAKTA 2: SAYA CHUBBY
saya sudah chubby! 
saya tak suka!!
bencikan tu!
ARGHHH!! (menjadi hulk)

FAKTA 3: pukul 3 or 4 pagi
sekarang ni saya hanya boleh tidur pada pukul 3 or 4 pagi..
saya akan makan ubat pukul 10, then saya akan rasa mengantuk and menguap banyak kali, tapi bila saya pejamkan mata, saya tak boleh tidur sebab terlalu awal..
pukul 3 or 4 barulah boleh tidur..
then saya akan bangun paling awal pun pukul 12..haha

fakta 4: tindik
saya suka tindik..
saya tindik 5 kat telinga dan 1 saja belah kanan kat kening saya.
ramai jugak yang tanya, sakit ke?
jawapan saya tidak sakit sama sekali.
memang tak sakit pon..
sebab kat bahagian kulit.. 
kalau kat bahagian tulang tu sakit sikit lah..
sebenarnya saya ada sebab bertindik ni..
cuma orang je yang tak tau..
saya bertindik sebab saya taknak kelar-kelar kat tangan lagi dah..
sebab nya kalau saya frust or sedih, saya akan keluarkan darah.
so i cut myself.
kat tangan..
biarlah darah tu keluar bersama masalah saya..
tapi takde sorang pun yang tahu..
orang cuma pandang hina je..
ade yang cakap "kau dah pakai tudung, takyah lah tindik-tindik ni"
ade diorang tanye ape maksud saya tindik ni?
orang hanya pandang jujuk je...
manusia kan..nak buat camne lah kan..

fakta 5: bahasa
saya fasih berbahasa melayu..
saya sangat faham orang yang speaking and berbahasa inggeris, tapi kalau nak cakap tu agak tak fasih.. macam ade emas dalam mulut..haha
tapu jangan risau, saya sangat faham bahasa inggeris.
so kalau awak nak speaking dengan saya, saya boleh faham.
saya pandai sedikit sahaja bahasa mandarin..
tapi saya lagi banyak tahu bahasa korea..
maybe sebab saya suka tengok drama/movie korea..hehe



0 dedaun pudina: