CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 11 March 2012

apa tujuan kamu?


Apakah tujuan sebenar anda meletakkan status in a relationship with kekasih bukan mahram anda??? adakah kerana....

1. nk bg tau kepada umum bahawa anda tengah hangat bercinta dan bercouple

2.nk bg tau kepada kawan2 bahawa anda sudah ada kekasih bukan mahram dan sekarang masih dan sedang bergelumang dgnnya bermadu asmara cinta...

3.nk bagi tahu kepada seluruh dunia bahawa anda sudah berpunya dan jgn sekali- kali nk memikat anda kerana aku sudah punyai couple yg caring dgn anda

4. nk bagi tahu kepada orang ramai bahawa anda sekarang tengah melakukan perbuatan couple yg haram disisi Islam dan ingin kembali ke pangkal jalan...

5.ada sbb yg lain...sila nyatakan..

for me, tak perlu kott nak bangga dengan kesilapan sendiri.
kesilapan ape?
bercinta dengan orang yang bukan mahram.
kena kenal terlebih dahulu?
perlu ke sampai macam tu sekali?
tak perlu kan?
fikir-fikirkan..
and the point is, jangan nak bangga sangat dengan silap kita sendiri..
sesetengah orang boleh terimanya..
tapi selebihnya?
terima ke dia?
lantak diorang?
so awak nak bagi diorang bergossip tentang anda?
betul diorang dosa kalau camtu, awak pun boleh dapat dosa sebab sengaja menimbulkan syak wasangka orang..
fikirkan ye..
terima kasih.

0 dedaun pudina: