CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, 17 March 2012

alhamdulillah..

assalammualaikum beautiful readers..
how are you?
are you doing great?
alhamdulillah..
fisya sihat and okay-okay je kat sini..
alhamdulillah sihat lagi dan masih hidup..
bersyukur sangat-sangat..
pejam celik, dah setahun kakak fisya pergi tinggalkan fisya and dunia ni..
sedih.. tak terkata.. 
tapi nak buat macam mana..
redha jelah..
fisya kalau sedih-sedih macam sekarang,fisya tutup mata and tarik nafas panjang-panjang..
even lega sekejap.. tapi takpe..
life must go on..
ape-ape hal pun, fisya tetap doakan kakngah..
bersyukur sangat sebab kakngah membuka mata ramai orang terdekat..
macam fisya and abah..
abah fisya yang dulu nya sembahyang subuh and maghrib je, tapi sekarang solat 5 waktu..
dan perasan tak perasan, di dahi nya ada kehitaman sedikit..
fisya happy..
alhamdulillah abah bukak mata after that..
pada diri fisya pulak, kenampakan besarnya, fisya dah berhijab..
alhamdulillah..
even kadang-kadang fisya ponteng jugak, tapi kebanyakkan nye fisya berhijab..
and banyak jugak lah perubahan fisya..
even orang tak berape nampak, tapi fisya tak kisah..
fisya berubah pun bukan untuk orang tengok..
fisya berubah demi Allah..
and fisya berdoa, semoga fisya menutup aurat ni, pahala fisya diberikan sikit kepada kakngah..
fisya mintak sangat..
ya Allah.. moga apa yang fisya doakan ni termakbul..amin..
and for those yang perasan perubahan fisya,
fisya minta maaf kalau korang tak suka..
maybe fisya dah tak gonjeng macam dulu, fisya minta maaf..
fisya tak ingat sangat fisya macam dulu tu macam mana..
tapi yang penting, fisya tak boleh jadi cam dulu..
zarith yang dulu sangat jahat..
fisya sekarang dah berubah..
so lepas ni panggil je fisya k..
lagipun ramai dah tukar nama fisya ni dari zarith tu kepade fisya..
lupakan zarith k..
tapi fisya akan try jadi zarith yang baik..
yang jahat-jahat tu, fisya taknak ulangi lagi..
doakan fisya ye?
okay tu jelah yang fisya nak cakap..
fisya nak tidur lah..
lagipun dah pukul 4:21AM
tak tidur-tidur lagi ni..
fisya tidur dulu eh?
nanti fisya re-blog lagi..
okay lah.. assalammualaikum beautiful readers out there..

2 dedaun pudina:

Bella

Alhamdulillah... Semoga perubahan adik berterusan dan dipertingkatkan lagi... Semoga adik menjadi lebih baik dari semalam... ^^

Cik Pudina

terima kasih kakak :) doakan adik ye..