CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, 23 February 2012

rumah ku syurga ku.

skarang ni saya dah ade hobby baru iaitu mengemas..
bila dah kemas, rasa bangga sebab bersih rumah..
suka tengok..
takde orang happykan kita, kita kena happykan diri sendiri..
kan kan? hehe.. tak pernah masuk rumah saya?
tengok je eh kat picture..
hasil titik peluh saya.. penat tau!
macam bibik! haha
tengok lah sampai termuntah ye..haha
selamat menonton!
maaflah tak kemas sangat ruang tamu ni sebab semua tengah tengok movie avatar..
best dok sedap-sedap kat sane? aku penat tau!
area meja makan.. kecik je.. 



bilik air.. kotor sikit sebab tak kemas dengan betol-betol.. harap maaf..


so ini je yang aku sempat kemas...
area dapur pulak petang ni akan aku buat dengan bersungguh-sungguh..
assalammualaikum..

0 dedaun pudina: