CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, 13 February 2012

perasaanku..

assalammualaikum semua..
okay.. i straight to the point je lah eh..
i takde mood lah nak bertanya khabar dengan beautiful readers out there..
yang i harap,semuanya sihat ye..

okay i have confession to make..
it's about my feeling..
okay if y'all rajin bace blog fisya ni,y'all tau siapa ex fisya..
nazrin, faiz and haziq..
honestly i still sayangkan nazrin..
sampai sekarang..
lagipun i dah dua tahun couple dengan dia..
dia faham i macam mana..
you understand what i'm trying to say? 
good..kalau fisya rindukan dia, teringatkan dia, fisya contact dia..
fisya call and message dia..
tapi dia macam endah tak endah dekat i..
dia cakap dia busy nak ops lah,kerja
 malam lah..
macam-macam..
sabar je yang boleh i buat..
 what else can i do?
nazrin,if you bace ni, i nak you tau yg i betul-betul
 sayangkan you..
and i rindukan you
sangat-sangat..

okay perasaan i kat faiz pulak, biase je..
macam tak pernah couple dengan dia..
dia pon tak contact i,i pun tak contact dia..
malas lah nak cakap pasal dak ni..
lets not talk about him.shall we?

haziq bin zainal..
pasal mamat ni pulak..
sedih gak lah..
couple dengan dia pon seminggu kot??
entah..tak ingat sebab malas.
timba cari perigi..
macam tu lah i dengan dia ni..
i yang nak break sebab i rasa macam i je yang terhegeh-hegeh kat dia..
tapi dia wat bodoh je..
geram i..dah break, dia pulak cari i..
i pulak taknak kat dia..
kami cuma berkawan..
lagi senang kan?? malas nak pening-peningkan kepale..
to haziq, i'm speechless.
i dah pernah cakap dengan you pasal hukum karma kan?
cepat or lambat,you akan kena jugak..
cuma situasi lain, or caranya lain..
 tunggu jelah ye..
dunia dah akhir zaman..
punishment still punishment.
 you deserve it.
and i pray for it dude.
just wait okay..

 to all my ex, i wish you best of luck.
see you!!
bye..assalammualaikum..

0 dedaun pudina: