CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, 13 February 2012

cousin ku sayang..

aku ade ramai cousin, korang pun mesti ramai kan?
antare ramai-ramai cousin aku, aku ade cousin kegemaran.hehe
biar aku story sikit lah pasal cousin aku..

cousin paling aku sayang jatuh kepade..... IYLIA ATHIRA BINTI ISMAIL.
aku terhutang budi sangat dekat dia..
dulu, time aku seminggu sakit kat hospital, dia korbankan study week dia untuk jaga aku..
baik sangat.. dia melayan kerenah aku..
aku sayang sangat kat dia..
dia sangat-sangat baik..
comel pulak tu..
dulu dia kurus je..
sangat-sangat lawa..
skang dia dah chubby sikit..
macam doraemon..
comel! stay cam tu je lah ea..
aku tak dapat bayangkan kalau kau kurus..
nanti harga saham aku jatuh...
so biar camni je k..
sihat dan kuat!hehe

kudua,ketiga and ke-empat, jatuh kepade 3 beradik ni..
dari kiri, shireen, kak farihin and najaa..
kalau iylia tadi tu cousin belah mak aku, ni cousin belah bapak aku pule..
tapi currently aku lagi rapat dengan yang tengah ni.. kak farihin..
dia okay lah..
layan kepale gak.. kepale gonjeng gak..
sayang kau pa'in!
yang belah kanan pon rapat gak..
najaa name dia.. 
dia ni mase kecik-kecik comel sangat..
muka dia cam hermione dalam cite harry potter..
sikit-sikit cam spanky dalam cite Little rascal.
dah besar ni dia chubby sikit.. pon comel..
orang comel kan.. 
walau macam mane pon rupe dia, tetap comel..
yang belah kanan ni name dia shireen sofia..
suka nama dia.. sedap!
muka pon comel..
dia ni kurus sikit dari kakak-kakak dia..
dia ni tak boleh bawak main sikit lah..
 sebab dia emo sikit..
dulu aku baik sangat dengan dia..
dulu mase kecik-kecik, aku slalu mandi dekat luar rumah mak mah..
haha..tapi skang dia rapat dengan adik aku pulak..
aku tak kisah sangat..

okay pasal minah ni pulak..
nama dia aida..
kepale dia gonjeng gila!
sampai tak terlayan perangai dia..
haha.. rapat gak ngan dia ni..
dia ni cousin belah mak aku..
dok kampung melayu..
kalau aku nak tido umah nenek aku, mesti tido kat umah dia..

 ni pulak adik aida..
nama dia arifa..
family dia semua mula dari huruf A..
skang ni aku lagi melayan dia daripade kakak dia.. 
dia lagi best..
kalau baju aku tak muat je, aku bagi dia je..
sebab dia bertudung..
orang alim..
so baju-baju yang aku beli dari online tak muat, aku sedekahkan je kat dia..
dia ni pon baik..
sayang kau keding!

model kenit ni name dia kila..
cousin belah bapak aku..
aku suka melayan dia sebab budak ni obsess sangat dengan aku..
ape-ape hal, mesti aku yang dia cari..
dia suka aku, aku pon suka dia..
maybe dak ni suka aku sebab aku ade barang make-up yang best..
aku suka make up kan dia sebab dia comel!
sayang kau kila!

0 dedaun pudina: