CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, 23 February 2012

better single.


assalammualaikum..
hello beautiful reader..
howwa you?
me? I'm good..
dah lame tak update blog ni..
sorry blogku..
sayang kau! jangan merajuk eh..
okay.. focus zarith...
kau nak cakap pasal stay single.
okay.kali ni nak story sikit kenape aku suka single.
bukannya aku fuck couple-couple ni,aku rasa terkongkong kalau couple..
sebab bagi aku, bercouple ni asyik kena report kat pasangan kita kemana sahaje kita g or buat..
contohnya kalau kita nak keluar, message or call pasangan kita tu cakap yang kita nak keluar..
bagi aku, MERIMASKAN!
then kalau kita keluar dengan sama jantina dengan pasangan kita, kadang-kadang kena rahsiakan, tipu or berdolak-dalih.
nak jaga hati pasangan kita punya pasal..
hmm.. tak faham betul aku..
hati orang kena jaga, hati kita, orang tu jaga sebaik mungkin ke? i dont think so.
then kena jumpa pasangan kita lah of course.
bertambah dosa lah kita..
tipu sangat lah kalau tak bersentuhan kan..
paling minimum pun, pegang tangan..
paling maximum, anda tahu sendiri kan..
dosa kita dah banyak dah.. 
tak payah lah seeloknya menambahkan dosa..
then pada aku buang masa, buang kredit/bil, buang duit kalau bercouple ni.
betul tak? absolutely right!
banyak sangat sebab nya aku tak suka couple-couple ni..
terlalu banyak..
kalau aku nak tulis pon, sampai esok pun tak habis...
faham-faham sendiri lah ye..
anda terasa? memang anda terasa pun kan..
sebab terjadi pada diri anda sendiri..
tapi tahniah, anda sanggup laluinya..
itu anda.. tapi bukan bagi saya..
trauma pun ade jugak sebenarnya..
mana taknya, dah 20++ orang saya bercouple..
macam-macam ragam zarith tengok..
tuhan je tau..haha
zarith taknak aibkan sesiapa..
tutp story pasal ex zarith okay..
 i just wanna you guys  know that i've fall in love with too many guys..
so maybe sebab tulah zarith agak berkeras hati nak bercouple..
lagipun tak payah lah nak luahkan kat zarith soal couple ni..
kalau cintakan saya, buktikan.
zarith serious.
lagipun saya dah penat sangat menyayangi orang untuk seketika..
terlalu penat..zarith taknak couple untuk paling lama 4 or 5 tahun..
zarith nak serious relationship.
so kalau cintakan zarith, kumpul duit terus untuk meminang terus k..
zarith tunggu.. (macam desperate sangat kan? haha..)
okay lah sampai tu je.. 
assalammualaikum..

2 dedaun pudina:

just sassy

its true babe...that's more better...bkn tak laku but kite nk bia smpai mse utk kite kawen

Cik Pudina

betul tu mira :)
faham pon kau.. terima kasih atas commentnya..
aku betul2 nakkan respon dari orang..