CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 2 November 2011

tag..from eyqa rezak! my bestfriend!

First : The Rules.
1. You must post these rules.
2. Each person must post 11 things about themselves in their journal.
3. Answer the questions the tagger set for you in their post. And create 11 new questions for the people you tagged to answer.
4. You have to choose 11 people to tag and link them on the post.
5. Go to their page and tell them you have tagged HIM/HER.
6. No tag back!
7. No stuff in the tagging section about 'YOU ARE TAGGED IF YOU ARE READING THIS' YOU LEGITIMATELY (a.k.a REALLY, TRUST, WILL ALL HONESTLY) have tagged 11 people.



11 things about me..

1.aku periang and peramah..tu pun dengan membe aku jelah okay..haha
2.aku tak cover cun.. tak suka!
3.aku suka nyanyi..tapi suara aku tak sedap!
4.imma cancer zodiac..hell yeah!
5.suka tengok cartoon kappa mikey!haha
6.aku suka berkawan dengan lelaki..tak suka berkawan dengan perempuan!
7.aku sudah bertudung sekarang! so jangan bagi aku buat benda jahat!
8.nak berubah!
9.aku suka make up.
10.aku rajin beli selendang!haha
11.hobi aku ialah tidur.haha

soklan yg bwh ni di tag oleh si eyqa razak!


1. Impian kamu yang dah tercapai setakat ni?
impian ape?? aku takde impian..haha


2. Habit kamu yang tak pernah tinggal?
suka online,tu dah jadi seperti 1 penyakit.


3. Kenangan paling kelakar semasa dibangku sekolah?
entah..tak ingat..haha

4. Describe saya in 3 words?
gila,gonjeng,bengong.haha
5. Dalam sebulan berapa kali topup?
3 or 4 kali..takde bf,tapi taktau kemana lari nya kredit aku!


6. Kat mana biasanya kamu akan lepaskan tension?
saya tak suka merayap..haha.. kalau saya tension,saya tido je..haha


7. Hobi kamu?
tidur,makan,tengok cartoon..


8. Saya comel tak? HAHA.. 
tidak..kalau jawab ye tu,perasan nama nye.haha


9. Hubungan saya dengan kamu?
classmate dulu2..haha..sekarang kawan lah..


10. Kalau dapat duit seribu apa kamu akan buat?
aku akan shopping!


11. Errrmm.. Ada ucapan apa apa tak?
selamat hari raya aidil adha..wkakakaka

0 dedaun pudina: