CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 9 November 2011

sedih sangat. menangis aku baca berita pasal dia nie..


25 November 1988, time minah ni baru je 16 tahun, dia kena culik dengan 4 orang lelaki. diorang bawak dan kemudian kurung kat rumah keluarga Kamisaku, iaitu salah seorang penculik dia. Rumah tu  kat di Ayase, di daerah Adachi, Tokyo. perompak tu  memperkenalkan Junko mi sebagai teman wanita kepada salah seorang daripada diorang.
Untuk menutup perbuatan diorang, salah seorang daripada penjenayah tu suruh Junko call parents Junko dan bagitau yang dia dah lari rumah and dia ngan kawan dia..dia tak bahaya.. 

time dia kena kurung,dia ade lah gak brape kali cuba nak larikan diri,tapi dia tak berjaya and diseksa dasyat gila time dia kena tangkap..Junko merayu gak kat mak bapak Kamisaku iaitu tuan rumah tempat dia dikurung untuk tolong ,tapi mak bapak tu takut kena ape2 ke dengan penculik tu..plus,salah sorang daripade penculik tu pemimpin rendah yakuza and bagi amaran dia akan bunuh siapa yang masuk campur..so siapa kan yang berani masuk campur??

nak tau dia kena seksa ape??okay aku bagitau..

 HARI PERTAMA:

  •  Diculik.
  • Dirogol (lebih daripada 400 kali)
  •  Kebuluran dan kekurangan nutrisi
  • Makan lipas untuk makanan dan minum air kencing sendiri
  • Dipaksa onani
  • Dipaksa berbogel di hadapan penculiknya
  • Dicucuh dengan pemetik api
  • Dubur dan kemaluannya dimasukkan objek asing

HARI SEBELAS:

  •  Dipukul berulang-ulang kali
  • Mukanya dihadapkan ke lantai konkrit dan penculiknya melompat di atas kepalanya
  • Tangan diikat ke syiling dan badannya dijadikan punching bag
  • Hidungnya dipenuhi darah yang banyak sehingga hanya dapat bernafas melalui mulut..
  • Alat pengangkat berat dijatuhkan ke atas perutnya
  • Muntah ketika cuba minum air (perutnya tidak dapat menerima air)
  • Cuba melarikan diri dan dicucuh rokok di lengannya
  • Dituang cecair mudah terbakar di atas kakinya, kemudian dibakar
  • (barangkali untuk mengelakkan dia melarikan diri)
  •  Botol dimasukkan ke dalam duburnya, mengakibatkan kecederaan


HARI 20:

  • Tidak dapat berjalan dengan betul kerana luka terbakar yang teruk di kaki
  •  Dipukul dengan buluh
  • Duburnya dimasukkan mercun dan kemudian dinyalakan
  • Tangan dihempap dengan objek berat dan kukunya dipecahkan
  •  Dipukul dengan kayu golf
  • Rokok dicucuh ke dalam kemaluan
  • Dipukul dengan batang besi berulang kali.
  • Dipaksa tidur di balkoni dalam cuaca musim sejuk
  • Batang besi pemanggang untuk memanggang ayam dimasukkan ke dalam kemaluan
  • dan dubur mengakibatkan pendarahan

HARI 30:

  • Lilin panas dititiskan ke muka
  • Kelopak mata dibakar dengan pemetik api
  • Dicucuk jarum di bahagian dada
  • Puting buah dada kiri di potong dan dihancurkan dengan playar
  • Mentol lampu yang panas dimasukkan ke dalam kemaluan
  •  Pendarahan yang teruk di kemaluan akibat dimasukkan gunting
  • Tidak boleh membuang air kecil dengan baik
  • Kecederaan yang teruk sehingga mengambil masa satu jam untuk turun dan
  • pergi ke tandas
  • Gegendang telinga mengalami kerosakan yang terukSaiz otak mengecut

HARI 40:

  • Merayu penyeksanya “membunuhnya dan membiarkan semuanya berakhir
1 januari 1989
  • Menyambut tahun baru sorang2.
  • Badannya sudah hilang rupa dan fungsi asal.
  • Tidak dapat bergerak daripada lantai.

HARI 44 (HARI KEMATIAN):

  • penculik tu pukul badan minah tu dengan batang besi angkat berat,alasan dia sebab kalah main mahjong.Junko berdarah teruk kat mulut and hidung dia.diorang bakar muka and mata dia dengan lilin.trajis kan?sedih gila..
  • Cecair pemetik api disimbah ke kaki, tangan, muka dan perut, kemudian api dinyalakan. Seksaan terakhir Junko ni amik  masa lebih dua jam. Tidak lama kemudian, Junko meninggal dunia dalam keadaan kesakitan.
So that’s all peeps. ikut sumber, lebih 100 orang mengetahui keadaan Junko kat rumah tu, tetapi tidak dapat dipastikan mereka  rogol gak or dera atau cuma melawat rumah tersebut. Walau bagaimanapun, tiada siapa di antara 100 orang tersebut cuba menghubungi pihak polis.


penjenayah tu tak kena tindakan berat. diorang tu cuma didakwa cederakan anggota badan sampai mati je and bukan pembunuhan. adil ke tu? family Junko bawak kes tu lagi skali ke mahkamah,tapi fail sebab jumpa bukti air mani and bulu..bodoh gila kan?

kemaluan tu tak menepati DNA penjenayah.. tak logik kan? bukti tu boleh tukar kan.. sebab salah sorang penjenayah tu ahli yakuza yang boleh wat cara untuk pastikan diorang tu tak kena hukuman yang berat.diorang cuma dikenakan penjara maksimum 4,6 or 8 tahun je..penjenayah tu still bebas. ouh Allah,kau lindungilah kami semua..