CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 20 November 2011

its abaut anies..


HYE PEOPLE..
nak ngumpat sikit lah pasal membe facebook aku yang bernama anies..
sweet gila dia nie..
dulu dia macam nak berkawan dengan aku..
tapi aku malas nak melayan dia sebab masa tu terlalu ramai orang yang aku tak kenal dok sibok-sibok kacau aku..
masa tu aku tak kenal dia lagi..
kenal-kenal gitu jelah..
kenal dia yang dia satu kem PLKN sama tempat dengan aku..
dia kumpulan 3 iaitu sama dengan membe aku fikri, and dia study satu tempat dengan kakak nazrin(boyfriend aku) ajar..
what a small world..
sekarang nie jelah macam rapat sikit dengan dia coz semua penyibok dah pun aku block..
hell yeah!
jangam mal menyibok lagi!
such a disaster!
anies ni nasib baik lah dia nie baik tahap dewa melayan aku..
special thanks to you..
dia nie baik woo..
tak rugi melayan dia..
dah la baik, cantik tahap dewa lak tu..
jealous aaku tengok dia sebab dia kurus!
aku gemok!
waa..
anies,i love you!
saranghe~~