CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 2 November 2011

hye folks!


hye people..
ya..baru aku perasan yang sekarang nie aku tak suka re-blog..
aku tak suka update blog aku..
mesti y'all geram kan..
sorry ea..
bukannya taknak..
tapi ketandusan idea..
aku skang nie dok rumah je..
tak buat pape..
aku selalu bangun petang..haha
yeah i know rezeki tak masuk kalau kita bangun lewat macam aku nie..
tapi aku taktau macam ne..
malam tak boleh tidur..
aku selalu tidur pukul 2 or 3 pagi..
then selalu bangun lambat..
so sorry people..
aku tetap akan update blog aku..
cuma lambat or cepat je persoalannya..
kalau aku rasa aku nak re-blog,aku re-blog..hehe..
okay lah people.. 
aku nak jawab tag drpd membe lame aku..
bye2 guys!

0 dedaun pudina: