CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 30 October 2011

tak takut ke?


aku banyak terfikir pasal ajal..
kita tak tahu kan bila kita mati..
aku pun tak tahu bila aku mati..
maybe esok ke..
kejap lagi ke..
kan? 
taknak brubah ke?
kalau aku,aku nak brubah..
sekarang nie pun aku cuba untuk brubah..
aku takut tak sempat je untuk brubah..
hello people,kita akan jumpa Allah..
cuma tak tahu bila je kan?
Allah boleh je tarik nyawa y'all bila-bila masa..
ade ke y'all suruh Allah untuk tunggu sekejap untuk y'all brubah dulu?
Allah takkan menunggu kita..
so jangan buat kan diri rasa tertunggu untuk brubah..
if y'all dah brubah ke jalan yang baik,alhamdulillah..
tapi y'all rasa cuma brubah sikit tu cukup ke?
tak kan?
so kita kene brubah dari masa ke semasa..
kita nak kan hidup better?
nak kan hidup kita baik di dunia?
tapi taknak ke hidup secara happy di akhirat jugak?
people,happy-happy jugak didunia..
tapi happy di akhirat tu lagi penting..
aku tahu aku tak layak untuk nasihatkan y'all..
tapi aku cuba untuk bukakkan pintu hati y'all untuk pergi ke jalan Allah..
fikir-fikirkan lah sendiri eh..
aku doakan y'all..
amin..
ok lah..
assalammualaikum.

1 dedaun pudina:

('',)kapie_art'sLover('',)

hai3... nice blog... jom visit blog kite pulak <3

www.kapieartslover.blogspot.com

keep it up!