CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 19 October 2011

rasa bersalah sangat-sangat..


tadi orang ikip call bapak aku..
dia tanyakan pasal sijil arwah kakak aku tu nak amik macam mana..
then bapak aku cakap yang poskan je..
tapi aku terfikir and mula menangis..
cita-cita arwah kakak aku tak tercapai..
dia dulu-dulu cakap yang dia nak belajar sampai degree..
nie dia baru nak dapat diploma..
belum degree lagi..
aku tahu dia mesti boleh buat,,
tapi apakan daya..
cita-citanya tak kesampaian..
zurina memang pandai..
dia lah orang yang terpandai diantara adik beradik aku..
aku hanya ley bersabar jelah..
kalau aku nangis keluar air mata darah pun kakngah tak mungkin datang kat aku..
doalah yang mampu aku bagi dia sekarang..
maafkan aku kakngah..
kerana kecuaian aku lah kau pergi dalam keadaan macam tu..
aku tahu salah aku..
aku tak sepatutnya cuai..
maafkan aku zurina kalthum..
aku bersalah sangat-sangat..
aku belum boleh terima pemergian kau..
aku bersyukur sangat-sangat kau ade bersama aku wat kali terakhir even aku tak ingat..
kakngah,aku bersalah sangat-sangat..
aku tak tahu macam mana nak tebus kesalahan aku..
maafkan aku kakngah..
please zurina..
aku sayang sangat-sangat kat kau..
aku rindukan kau..

1 dedaun pudina:

Anonymous

amanlah dia di sana. dia akan selalu tersenyum memerhatikan kau dan sentiasa bersama kau bila memerlukanya.