CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, 29 October 2011

okay nak ngumpat..


okay kali nie aku nak ngumpat sikit pasal family aku..
haha.. tak okay!! 
aku tak sejahat tu!
aku just nak cerita sikit pasal family aku..


yang pertama, abah aku. tak faham?
ayah aku lah...
dia memang sayang sangat kat aku..
dia jadikan aku buntat dia..
selalu dia cakap yang aku buntat dia..
dia tak cakap pun macam tu kat adik-adik or abang aku...
dia just cakap macam tu kat aku..
kadang-kadang aku geli,tapi kadang-kadang tak..
apa yang aku nak or impikan mesti abah aku nie belikan..
bukan nak cakap yang family aku nie kaya,tapi senang cerita,abah aku nie taknak menghampakan anak-anak dia..
okay stop pasal encik Majid Bin Abdul Jabbar nie..
i love you abah..

yang kedua, pasal mak aku!
puan Zainab Binti Hasyim.
aku pun sayang mak aku nie..
dia tiap-tiap hari concern pasal makanan aku,aku dah makan ubat or tak..
ibu yang penyayang..
aku suka tengok abah aku nyakat mak aku..
haha..sweet gila dah tua-tua bermanja.. 
parents y'all ade camtu?
takde kan?
so jangan jealous okay..
parents aku je cam tu..

yang ke-tiga, abang aku Zulhelmi Bin Abdul Majid..
dia jarang ade kat rumah sebab dia kerja kat shah alam..
kerja ape tah tapi yang aku tau,dia kerja kat company upin ipin tu..
dia nie sebenarnya baik and caring,tapi dia taknak tunjuk..
aku pun tak faham kenape..
tapi kesimpulannya dia memang baik..
girlfriend dia pun baik..
sayang emy and kak Roza..
kawin cepat-cepat eh..

yang ke-empat, Zurina Kalthum Binti Abdul Majid.
dia lah kakak terbaik..
dia jenis layan kepala,gila-gila sikit macam aku..
hari hidup terakhir nye ada bersama aku..
itulah yang aku happy sangat even sedih pemergian dia..
rest in peace kakngah..
i will always pray for you..

yang ke-lima,Zamira Aisya Binti Abdul Majid.
adik pertama aku..
dia nie okay jelah..
kepale gonjeng jugak ah..
dia SPM tahun nie tapi tengok dia relax gila babi..
tak takut langsung periksa dia..
ape-ape pun,aku doakan kejayaan kau iya..
good luck okay..

yang ke-enam,Zulkhairi Bin Abdul Majid.
oh adik lelaki pertama ku..
aku dah berjanji dengan abah yang aku akan menjaga dia bila dah besar nanti..
aku sayang kat heri nie....

yang last,Zeti Alysa Binti Abdul Majid.
zati nie baik jugak lah..
kadang-kadang dia nie pemalas..
tapi kat certain benda jelah..
dia manja dengan aku...
aku sayang kau jugak zeti..

kesimpulannya,aku sayang family aku..
family aku sporting! 
boleh bergurau senda..
aku suka family aku macam nie..

0 dedaun pudina: